Möt vår medarbetare
Veronica Hammarström

Verksamhetschef | Socionomuthyrning

Berätta lite mer om dig och din roll på Socionomuthyrning?

Jag arbetar som verksamhetschef på Socionomuthyrning och min roll innebär en blandning mellan att ha ett strategiskt övergripande ansvar, i kombination med operativt arbete. I min vardag arbetar jag mycket nära både våra konsulter och kunder.

Hur länge har du arbetat på Socionomuthyrning och vad gjorde du innan du började arbeta hos oss?

För drygt fem år sedan började jag som konsultchef på Socionomuthyrning och har arbetat inom affärsområdet sedan dess, varav de senaste tre åren som Verksamhetsansvarig. Innan jag började på Socionomuthyrning arbetade jag som konsultchef och rekryteringsspecialist inom vården mot bland annat sjuksköterskor.

Vad tycker du är roligast?

Det roligaste med jobbet är mötena med alla fantastiska människor, både konsulter och kunder. Jag tycker om att bygga relationer, vilket en stor del av min vardag också handlar om.  Sedan är det roligt att få vara en del av socialtjänsten och att verka för en bättre socialtjänst genom att matcha rätt person till rätt uppdrag.

Vad tror du gör dig till en uppskattad kollega och en bra chef?

Jag är ofta glad och positiv och tycker om att peppa och uppmuntra. En av mina främsta styrkor skulle jag vilja säga är att se möjligheter även i svåra situationer, något jag tror är uppskattat av såväl interna medarbetare som konsulter och kunder.

Vad tycker du är det bästa med Socionomuthyrning som arbetsgivare?

Den fina kulturen och mina underbara kollegor!  Jag uppskattar också mycket flexibiliteten och möjligheten att både kunna påverka min roll och få utforma arbetet fritt. Det är högt i tak och jag har hela tiden möjlighet att komma med nya idéer som jag får testa och utveckla.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

På min fritid vill jag helst resa och hänga med min familj och vänner. Snart åker vi på en resa till alperna som jag ser mycket fram emot! Annars tycker jag om att läsa och skriva, nyligen har jag påbörjat en skrivkurs för att förverkliga mina författardrömmar. Träning är också en stor del av mitt liv, framförallt löpning och jag medverkar gärna i ett och annat lopp när tillfälle ges.