Aktuellt

Här delar vi med oss av kunskap,
nyheter och inspiration.

Kontakta oss »

Möt vår medarbetare Veronica Hammarström

Möt vår medarbetare Veronica Hammarström

  • 5 Apr, 2023

”Det roligaste med jobbet är mötena med alla fantastiska människor, både konsulter och kunder. Jag tycker om att bygga relationer, vilket en stor del av min vardag också handlar om.  Sedan är det roligt att få vara en del av socialtjänsten och att verka för en bättre socialtjänst genom att matcha rätt person till rätt uppdrag.”

Läs mer
Möt vår medarbetare Ikram Barzizoui

Möt vår medarbetare Ikram Barzizoui

  • 16 Mar, 2023

”Det roligaste är alla relationer man bygger och de vänskaper som växer fram ur den täta kontakten jag har med mina konsulter. Jag finns där som ett stöd, ett bollplank och finns med dem hela resan – från uppstartsmöte till slutdatum. Sedan brinner jag verkligen för socialt arbete vilket gör att det också känns meningsfullt att varje dag, tillsammans med våra kunder och konsulter, bidra till en fungerande socialtjänst.”

Läs mer
Välkommen till vår nya hemsida

Välkommen till vår nya hemsida

  • 23 Feb, 2023

I takt med att vi som bolag hela tiden utvecklas, behöver vi också ta vårt varumärke till nästa nivå för att bättre överstämma med vilka vi är, vad vi gör och framför allt – spegla vart vi är på väg.

Idag presenterar Socionomuthyrning stolt vår nya hemsida med uppdaterad logotyp och grafisk profil som tydligt kommunicerar vårt erbjudande och vårt sammanhang inom NGS Group.

Läs mer