Kontakta oss gärna på: 08-505 808 67

NU SÖKER VI

Senior Researcher –
med utvecklingspotential

Nu stärker vi upp vårt team med en Konsultchef. Du kommer att bli en del av vårt team som sitter i Stockholm och vi erbjuder en flexibel och affärsmässig miljö med stora möjligheter för vidareutveckling

Om tjänsten

Som konsultchef hos Socionomuthyrning har du två huvudsakliga inriktningar: Försäljning och kandidatmatchning.

I den här rollen får du vara med och ansvara för hela kedjan, från initial kundkontakt till presentation och uppföljning av slutkandidat. Du arbetar med att utveckla sökstrategier och kartlägga kandidater, för att därefter kontakta kandidater för specifika uppdrag åt våra kunder. Du kontaktar både personer i Socionomuthyrnings gedigna nätverk och letar upp nya potentiella kandidater. Socionomuthyrning är kända för sina goda kundrelationer och i rollen som konsultchef får du ett stort ansvar i att fortsätta utveckla och vårda dessa relationer – såväl med befintliga som potentiella kunder. Vårt kundnätverk består främst av kommuner runt om i landet.

Socionomuthyrning är en del av NGS Group och därigenom kommer du få tillgång till ett brett internt nätverk och en miljö som genomsyras av våra ledord affärslust och tillsammans. Vi är ett snabbväxande bolag inom en snabbväxande koncern vilket skapar goda förutsättningar för kompetensutveckling och karriärmöjligheter.

Vi sitter i stora, ljusa lokaler vid Stureplan i Stockholm. Samtliga bolag inom koncernen har en varm och hjälpsam kultur och vi har roligt tillsammans. På pappret tillhör vi olika bolag men vi ser oss ändå som nära kollegor som ingår i ett större sammanhang och det märks i det dagliga arbetet där vi arbetar för att hitta synergier sinsemellan.

Du som söker

Du har en akademisk examen från PA-linjen, alternativt annan relevant utbildning. Då rollen innebär mycket försäljning ser vi gärna att du har minst ett par års erfarenhet av en liknande roll eller annan form av försäljning. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du driven, affärsmässig och har ett konsultativt förhållningssätt i dialogen med kunder och kandidater. I den här rollen spelar din kreativitet en stor roll i vägen mot framgång. För att lyckas i rollen krävs det att man är strukturerad och har god administrativ vana. Vi ser gärna att du är initiativrik och gärna tar ett ansvar för att bidra till bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Du är orädd, serviceminded och drivs av att hitta nya kreativa lösningar för att bearbeta både bearbeta potentiella kunder och därefter hitta de bästa kandidaterna som matchar med kundernas behov och önskemål.

Välkommen med din ansökan

Intervjuer sker löpande.

För frågor och ansökan, kontakta Veronica Hammarström, 073- 660 83 69. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!