Möt vår medarbetare
I
kram Barzizoui

Konsultchef | Socionomuthyrning

Berätta lite mer om dig och din roll på Socionomuthyrning?

Som konsultchef är min främsta uppgift att se till att rätt konsult matchas mot rätt möjlighet, vilket innebär att jag har den första och tätaste kontakten med våra konsulter. Jag finns med dem från början till slut och även där emellan. Jag ser till att våra konsulter får rimlig arbetsbelastning, att de blir väl omhändertagna på sin nya arbetsplats och att allting runt omkring känns bra för konsulten.

Hur länge har du arbetat på Socionomuthyrning och vad gjorde du innan du började på Socionomuthyrning?

Till hösten har jag varit på Socionomuthyrning i två år. Dessförinnan har jag över tjugo års erfarenhet från säljbranschen och har arbetat mot både den privata och den offentliga sektorn. Det har gett mig både god kunskap och erfarenhet av att snabbt kunna analysera önskemål och behov, oavsett om det rör en kund eller en konsult, vilket jag har stor nytta av i mitt nuvarande arbete.

Vad tycker du är roligast?

Det roligaste är alla relationer man bygger och de vänskaper som växer fram ur den täta kontakten jag har med mina konsulter. Jag finns där som ett stöd, ett bollplank och finns med dem hela resan – från uppstartsmöte till slutdatum. Sedan brinner jag verkligen för socialt arbete vilket gör att det också känns meningsfullt att varje dag, tillsammans med våra kunder och konsulter, bidra till en fungerande socialtjänst.

Vad tror du gör dig till en uppskattad kollega och en bra konsultchef?

Min positiva energi. Jag tänker alltid positivt och skapar små mål som är lättare att nå för att komma framåt i vårt arbete, något som jag tror att människor runt omkring mig uppskattar.

Vad tycker du är det bästa med Socionomuthyrning som arbetsgivare?

Den härliga miljön, och den flexibiliteten som man har som anställd hos Socionomuthyrning. Men favoriten är alla mysiga lunchträffar med konsulterna och allt roligt vi alltid gör tillsammans hela koncernen!

Vad tycker du om att göra på din fritid?

På fritiden arbetar jag som mamma, jag har två barn som är i en sprudlande åldersperiod mellan 5 och 7 år så det är alltid full rulle. Utöver mitt jobb som mamma tycker jag om att laga god mat och bakar gärna när jag hinner.