Kontakta oss gärna på: 08-505 808 67

Är du socionom och vill ha ett meningsfullt och utvecklande arbete?

För dig som är eller vill ta steget att arbeta som konsult, finns vi på Socionomuthyrning här för dig. Vi erbjuder en trygghet för både uppdragsgivare och konsulter genom hela processen.

Socionomuthyrning hyr ur och rekryterar medarbetare och chefer inom social omsorg inom offentlig sektor. Vi är ett närvarande och personligt konsultbolag som lyssnar på dig längs hela vägen. För oss är det viktigt med en tydlig och bra kommunikation med alla inblandade för att kunna ge de bästa förutsättningarna. Vi är alltid med på uppstartsmöten tillsammans med dig och kunden när du börjar ett nytt uppdrag och under din tid hos oss har vi kontinuerliga avstämningar både på telefon och fysiska möten då vi kommer ut och besöker dig.

Som anställd hos oss erbjuder vi:

  • Korta och långa uppdrag i Stockholmsregionen och i andra delar av landet
  • Kollektivavtal och avsättning till tjänstepension (ITP)
  • Försäkringsskydd
  • Valfriheten att arbeta som löneanställd eller underkonsult

Väljer du att arbeta som löneanställd får du lön för den avtalade tiden och tar del av de förmåner vi erbjuder. Som underkonsult kan du via eget företag arbeta hos oss. Det kräver F-skattsedel.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-505 808 67, eller via e-post. Du kan även fylla i vår intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom kort.

Skicka e-post Intresseanmälan