Kontakta oss: gärna: 08-505 808 67

Din röst är viktig för oss!

För dig som är eller vill ta steget att arbeta som konsult, är Socionomuthyrning ett starkt alternativ. Vi erbjuder en trygghet för både uppdragsgivare och konsulter genom hela processen.

Socionomuthyrning hyr ur och rekryterar medarbetare och chefer inom social omsorg i offentlig sektor. Vi är ett närvarande och personligt konsultbolag som lyssnar på dig längs hela vägen. För oss är det viktigt med en tydlig och bra kommunikation med alla inblandade för att kunna ge de bästa förutsättningarna. Vi är alltid med på uppstartsmöten tillsammans med dig och kunden när du börjar ett nytt uppdrag och under din tid hos oss har vi kontinuerliga avstämningar både på telefon och fysiska möten då vi kommer ut och besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg under hela perioden.

Som anställd hos oss erbjuder vi:

  • Korta och långa uppdrag i Stockholmsregionen och i andra delar av landet
  • Ramavtal med hög placering i rangordningen
  • Kollektivavtal och avsättning till tjänstepension (ITP)
  • Försäkringsskydd
  • Valfriheten att arbeta som löneanställd eller underkonsult

Väljer du att arbeta som löneanställd får du lön för den avtalade tiden och tar del av de förmåner vi erbjuder. Som underkonsult kan du via eget företag arbeta hos oss. Det kräver F-skattsedel.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-505 808 67, eller via e-post. Du kan även fylla i vår intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom kort.

Skicka e-post Intresseanmälan
 


Nu söker vi Senior Researcher med utvecklingspotential

Nu stärker vi upp vårt team med en Konsultchef. Du kommer att bli en del av vårt team som sitter i Stockholm och vi erbjuder en flexibel och affärsmässig miljö med stora möjligheter för vidareutveckling.

Som konsultchef hos Socionomuthyrning har du två huvudsakliga inriktningar: Försäljning och kandidatmatchning.

Läs mer och ansök